• 2%

          • Milí rodičia a priatelia materskej školy.

            Ako každoročne, aj tento rok sa na vás obraciame so žiadosťou o poukázanie 2 % z vašich daní v prospech nášho Rodičovského združenia pri ZŠ s MŠ. Prijatím vášho dieťaťa na preprimárne vzdelávanie sa automaticky stávate členmi  nášho Rodičovského združenia. Vyzbierané finančné prostriedky významnou mierou priespievajú na zlepšovanie výchovno-vzdelávacej činnosti detí. Okrem uvedeného nám poskytujú finančné prostriedky možnosť pripraviť pre deti aj aktivity nad rámec bežnej činnosti v rámci materskej školy napr. výlety, exkurzie, divadielko atď.  

            V prípade, že sa rozhodnete poukázať 2% z vašich daní, je nutné uviesť mzdovému oddeleniu vášho zamestnávateľa, poprípade vašej účtovníčke nižšieuvedené údaje:

            IČO: 55016995

            Názov: Rodičovské združenie pri Materskej škole Závod

            Oslovte svojich rodinných príslušníkov, priateľov a známych a ponúknite im túto možnosť, dať Vašim deťom viac. 

            Vyplnené tlačivá môžete priniesť do materskej školy a my ich doručíme na úrad.

            Vopred ďakujeme za vašu ochotu pomôcť a veľmi si vážime váš pozitívny prístup!

          • Karneval

          • “Na známosť sa všetkým dáva, mimoriadne vážna správa: ako každý rok v tomto čase, fašiangy tu máme zase.” Dňa 01.02.2024 sa v našej škôlke uskutoční KARNEVAL.

            Prosíme rodičov, aby svojim deťom pripravili karnevalové masky.

          • Školská zrelosť.

          • Vážení rodičia predškolákov,

            tento školský rok budeme realizovať plošné, orientačné vyšetrenie školskej pripravenosti detí navštevujúcich predškolský ročník. Vyšetrenie sa uskutoční 22.01.2024 t.j pondelok. Prosíme všetkých rodičov, aby si deti pokiaľ môžu, nenechávali v tento deň doma.